Hoe ga je aan de slag met Captivate?

Wil je snel aan de slag met Captivate maar is er even geen tijd of budget voor een hele cursus dan is een workshop Captivate misschien wel het ideale startpunt. In een halve dag workshop Captivate ga je efficiënt aan de slag met Captivate. Je leert inhoud te verzamelen en te plaatsen in een navigatie structuur zodat je lesmodule een goed verhaal uitstraalt. Je leert gebruik te maken van multiple choice vragen en alle opties die daarbij horen. Tenslotte publiceer je de lesmodule als SCORM module voor een leer management systeem (LMS) of als module op een website.

Workshop Captivate zonder softwaresimulatie.

In de workshop Captivate komen niet alle onderdelen van Captivate aan de orde. Wil je meer diepgang en alle mogelijkheden van Captivate leren? Kijk dan eens naar de cursus Captivate. Het onderdeel softwaresimulatie komt dus niet in deze workshop voor. Wel is het mogelijk om speciaal hiervoor een andere workshop Captivate in te richten.

Onderwerpen van de workshop Captivate.

  • De Captivate interface en voorkeuren
  • Gebruik van diamodel
  • Teksten schrijven en plaatsen
  • Afbeeldingen plaatsen en bewerken
  • Timing van dia’s en je Captivate project
  • Geluid en voiceover
  • Multiple choice vragen
  • Publiceren naar een LMS
  • Publicatievormen zoals PDF en HTML5
  • Automatische inhoudsopgave en player-stijl

Hoe werk je verder na de workshop Captivate?

Oefening baart kunst. Na een workshop Captivate zul je vast gemerkt hebben dat er nog veel meer mogelijk is. Wellicht is het met oefening en experimenteren zelf te leren, maar wil je efficiënt en veelzijdig met Captivate gaan werken dan is een cursus Captivate aan te bevelen!

Captivate support via supportpunten.

Naast de mogelijkheid om de videolessen te volgen kun je natuurlijk altijd nog vragen stellen via de mail. Mocht het een nogal omvangrijke vraag zijn dan kunnen we een support afspraak maken en kun je supportpunten bij me afnemen. Informeer bij me voor de prijzen!

Wie volgen zoal de workshop Captivate?

Je staat nooit alleen in het leren van nieuwe zaken. Het zijn vooral communicatie medewerkers en docenten/instructeurs die de workshop Captivate volgen. Veelal de mensen die snel aan de slag moeten en voor het geavanceerde Captivate werk een collega hebben die dit onderdeel voor rekening neemt.

Uiteindelijk zal de cursus altijd in overleg worden afgestemd op jouw leerbehoefte, ervaring en werk situatie. Hierdoor kunnen de onderwerpen per keer sterk verschillen, net als de duur van de cursus.

Tijdsduur:

In een halve dag (4 uur) workshop Captivate kom je erg ver. Is de workshop 1 op 1 of met een ander programma dan wordt de tijdsduur aangepast.

Prijs:

Richtprijs voor ½ dag workshop is € 360,- met een maximum van 12 deelnemers.

Wanneer?

In overleg stellen we de dagen en tijden vast. Dat kunnen ook weekenden en avonden zijn. Hierbij moet wel opgemerkt worden dat de meeste medewerkers niet in staat zijn na een dag werk scherp te blijven en nieuwe dingen te leren.

Mijn voorstel zal meestal zijn een ochtend van 9:00 to 13:00 met een koffiepauze.

Informeer!

Mail mij

1 + 1 = ?