Beheer en onderhoud je WordPress website

Gebruik je voor je website WordPress maar heb je niet altijd de tijd en het zelfvertrouwen om alle updates en veranderingen van plugins goed bij te houden? Of wil je graag nieuwe functionaliteit, maar hoe te implementeren? Misschien wil je een ander thema, maar heeft het niet de gewenste functionaliteit?

Beheer en onderhoud van WordPress.

Ga je verder met je WordPress website dan kan ik je daar uitstekend bij helpen. Van het technisch beheer en onderhoud tot coaching om je website meer aantrekkelijke inhoud te geven voor zowel je bezoekers (klanten) als voor zoekmachines.

Als beheerder op afstand kan ik voor je maandelijks een uitgebreide check uitvoeren, updates installeren en ander onderhoud verrichtten aan je website en plugins.

Wil je je website serieus uitbreiden met bijvoorbeeld een ticketssysteem, forum, CRM of webshop dan kan ik je daarin in advies en realisatie bijstaan.

Content coach voor je WordPress website

Als content coach kan ik je helpen je inhoud aan te scherpen en uit te breiden met betere teksten, multi- en social-media. Denk hierbij aan bezoekersvriendelijke en zoekmachine vriendelijke teksten en video, geluid, animatie en combinaties hiervan. Ook kan ik je helpen met het inrichten van je webshop in WordPress.

Prijs en profijt

De kosten voor het beheer en onderhoud van je website variëren afhankelijk van de frequentie. Normaal gesproken is een uurtje per maand voldoende om je website een functionele en SEO onderhoudsbeurt te laten ondergaan.  Spreken we een half jaar onderhoud af dan kan dat voor € 150,- per maand, met een werklast van 1 tot 4 uur.

Mocht je veel meer te wensen hebben of staan er grote veranderingen in de planning dan kunnen we daarvoor aparte (project) afspraken maken met een voor beide partijen aantrekkelijke projectprijs. Neem contact met me op wanneer geïnteresseerd!

Informeer!

Mail mij

0 + 1 = ?